Innostuin taas vaihteeksi kestovaippojen ompelusta ja kyllähän noita vaippakankaita tuolta kaapista löytyy. Päätin hyödyntää innostuksen mahdollisimman hyvin ja sainkin leikattua aimo kasan kangasta. Vaippoja on kiva tehdä, koska ne valmistuvat nopeasti, kunhan vain koneen ääreen pääsee. Ensimmäisenä syntyivät nämä neljä M-kokoista vaippaa:

Pinkki perhosvaippa sisältää bambua, hamppua ja coolmaxia. Tässä on tasku lisäimulle. Kaavana Swaddlesta hieman muokkailtu malli. Vihreä sisätäyttövaippa puolestaan on joustofroteeta ja coolmaxia,  kestovaippayhdistyksen kaavalla tehty. Hyvin näyttäisivät sopivan meidän rinsessalle.

Tämä sisätäyttövaippa on tehty hieman pienennetyllä Suuri käsityö -lehden vuoden 2010 kaavalla. Ai, kun tykkään tuosta kuosikankaasta! Siksi kai se on marinoitunut niin pitkään kaapissa.

Tämä taskuvaippa on tehty KVY:n kaavalla kuten vihreä joustofroteevaippa. Sisäpintana on tummanvihreää coolmaxia ja onkin tosi onnistunut väriyhdistelmä. Käytössä tämä malli sopi nuorimmaiselleni täydellisesti, kun taas esikoisellamme aikanaan tämä malli falskasi aina (ja ne vaipat tulikin pistettyä silloin eteenpäin).