Aikaa on taas vierähtänyt ja käsitöiden saralla on valmista tullut vaihtelevalla menestyksellä. Keväisin innostun näköjään kämmekkäistä, ja niitä on tullut nytkin neulottua. Tarkennuksena mainittakoon, että kaikilla kämmekkäillä on olemassa myös pari :) Omassa kädessä kun kuvaa, joutuu toimimaan yksikätisenä...

Nämä Woolista neulotut kämmekkäät annoin jo talvella ystävälleni ystävänpäivälahjaksi. Mallia näihin ei sen kummemmin ollut missään, kunhan vaan lisäsin peruskämmekkäisiin palmikon keskelle...

Ullaneuleen Korinpohja-kämmekkäiden mallia olen pitkään jo ihaillut ja vihdoin sain mallin puikoille Nallesta neulottuna. Nämä jäivätkin ihan omaan käyttöön. 

Toinen Ullasta löydetty kiehtova malli oli Kaisla-kämmekkäät. Langaksi valikoitui lähilankakaupasta keväällä kokeeksi ostettu Dropsin Merino Extra Fine, ihanan pehmeä ja mukavasti neuloutuva merinovillalanka ja siitä taisikin tulla yksi suosikkilangoistani. Äitini sai nämä kämmekkäät, vaikka pidin niistä kovasti itsekin.

Novitan Neulomossa järjestettyyn kämmekäsvaihtoon neuloin kahdet kämmekkäät. Ylempien lanka on Woolia ja pitsineuleessa hyödynnetty yhtä Novitan neuleohjetta. Alempiin kämmekkäisiin valitsin Kaisloista tutun ihanan Dropsin merinolangan ja malliksi itselleni mieluisan palmikon.