Pikkainen body, Olikohan kokoa 56. Mä niin tykkään tästä. Pehmoinen trikookangas löytyi Eurokankaan palalaarista joskus kesällä ja vaate sopii mielestäni niin tytölle kuin pojallekin. Kaupoista (näistä perus vaatekaupoista) on niin hankala löytää pientä unisex vaatetta, joka vielä muutenkin miellyttäisi omaa silmää. Siispä on ommeltava itse. Tuo vihreä saali tuossa taustalla on oikeasti paljon kauniimman värinen. Ah, mikeset voi aurinko paistaa? Bodyn kaava on jostain Ottobrestä. Tykkään tuosta kirjekuorimallista. Se on niin helppo valmistaa ja kätevä käyttää.

 

Näihin potkareihin olen todella tyytyväinen. Kangas on ihana Myllymuksujen retrokukka, josta jo ajat sitten olen ommellut tytölle tunikamekon. Aamulla pihteilin neppareita olkaimiin niin sitten laitoin vahingossa vääränlaisen nepparin ja sitä irroittaessa sain aikaiseksi reiän olkaimeen. Aaaargh! Aika nätisti sain sen kuitenkin paikattua ja toivottavasti kestää myös käytössä. Kaava on peräisin Suuresta käsityöstä. Alkuperäisestä mallista poiketen lisäsin nilkkoihin taakse pätkät kuminauhaa, jotta pysyvät aloillaan paremmin ja muotoutuvat mukavammin.

 

Tämä body on pikkaisen isompaa kokoa kuin sininen päivänkakkarabody. Tämän kangas on joskus 2008 ostettu Eurokankaan palalaarista ja tytöllä on ollut kankaasta ainakin t-paita. Muistelen että olen tästä jotain muutakin ommellut vuosien varrella.