Tänään hurautin tytölle paidan, johon olen enemmänkin kuin tyytyväinen. Tuli todella pirteä ja hihoihin laitoin koristukseksi kukkaset, kun olin lopulta saanut ostettua aplikoinnissa oivaa liimaharsoa kadonneen tilalle. No, se edellinenkin rulla liimaharsoa löytyi sitten, kun en sitä enää tarvinnut. Hyvään talteen olin laittanut. Paidan kangas on pari kesää sitten ostettu Eurokankaasta ja silloin tein tyttöselle leikkipuvun, joka oli tosi söpö, mutta hirmu epäkäytännöllinen vaipanvaihdon yhteydessä. Tästä paidasta tuli sekä söpö että varmaankin käyttökelpoinen. Tyttö on niin tarkka vaatteistaan, ettei ihan mitä vaan kelpuuta ylleensä. Tästä paidasta hän sanoi, että hän käyttää sitä, kun tiedustelin, että pidätkö vai myynkö pois. Olen siis onnistunut!

Tämä pikkainen hiiri-body on enää neppareita vailla. Ajattelin antaa sen suvun uusimmalle tulokkaalle, kunhan saan hankittua jostain puuttuvat nepparit. Juuri mistään ei meinaa löytyä haluamiani neppareita, kun en halaua aina niitä turhia muovisia työkaluja yhtään lisää, koska omistan kätevät nepparipihdit. Muutenkin 10 nepparin pakkaukselle on usein laitettu ihan törkeän iso hinta. Yhteen bodyyn menee kolme nepparia ja potkuhousuihin ainakin neljät. Jotenkin en vaatteissa juuri osaa käyttää KAM:in muovineppejä, joita kyllä kestovaippoihin isken.

Kesällä neuloin Novitan Tennesee langasta helpon boleron juhlamekkoni kaveriksi. Ohje on Suuri käsityö 4/2010 -lehdestä. Neule tehtiin ensin tasona tuota reikäneuletta ja sitten lopuksi poimittiin ensin toiselta puolelta silmukat kaulus-helman pitsiin ja sitten toiselta puolelta. lopuksi ommeltiin pitisikappaleet sekä niskasta että alhaalta yhteen. Voisin tehdä samalla mallilla toisenkin mutta eri langasta.