Tässä muutama kesäinen käsityö, joista olen saanut otettua kuvatkin.

Ensimmäiseksi kaksi taskuvaippaa, jotka lähtivät ystäväperheen nuorimmaiselle. Ensimmäistä kertaa kokeilin tällaisia "koko vaippaiän" vaippoja. Tosin siitä en tiedä kuinka pitkään vaipat sopivat, mutta pienimmillä säädöilla ovat kyllä tosi pikkaraiset. Toiseen laitoin vuotosuojat ja molempien sisäpinta on coolmaxia. Olipa mukava ommella vaippoja pitkästä aikaa! Keltaisessa vaipassa on oma kaava, jonka aikoinani löysin kun etsin omalle tytölleni sitä täydellisen vaipan kaavaa. Omppuvaippa on tehty kaavalla jonka sain kerran kestovaippojen ompelukurssilta.

        

Vaipat saivat kaverikseen imut, joissa on sisällä hamppucollegea keskellä ja koko imun alalla microkuitufroteeta ja pinta on hamppucollegea. Olen tällaisia imuja tehnyt samaiseen perheeseen ennenkin ja hyvin ovat toimineet.

Omalle tytölleni olen ommellut kesäisen t-paidan ja lähikuvassa on soma kuosi paremmin näkyvillä. Kaava on lähtöisin jostain Ottobrestä. Soman kukkakankaan ostin Raision Jättirätistä jo joitakin vuosia sitten. Ehkä pääsen sinne tänä kesänä uudestaan? :)

    

Tässä tytön tunikassa on mielestäni myös kaunis kangas, jonka löysin Eurokankaan palalaarista. Kaava sama vanha hyväksihavaittu tunikan kaava. Vielä muutamaa ommelta vailla on pari samanmoista tunikaa eri kuosilla ja yksi valmistunut on vielä kuvaamatta.

    

Neulepuolella on yksi toppi valmiina odottamassa vain päättelyitä ja kuvaamista. Puikoilla on kovaa vauhtia etenemässä bolero, joka pitäisi saada ylihuomisiin serkun häihin valmiiksi. Menenkin tästä "sorvin" ääreen.