Vaikka olenkin taas innostunut neulomisesta, niin neuleet eivät kuitenkaan synny niin joutuisasti kuin ompelukset. Tyttäreni pikkuinen neulenuttu valmistuu vähä vähältä aina iltaisin laulaessani tuutulauluja. Pintaneuleessa helposti menee sekaisin silmukoissa kun hämärässä kilisyttelee puikkoja ja sitten joutuu välillä purkamaan. Nyt neule on enää hihoja vailla. Ennen kuin saan valmiiksi tämän hetkisen kutimen niin jotain blogintäytettä ja kangasvaraston vajennusta on tarvinnut tehdä. En olekaan pariin viikkoon ommellut ja ompelukone piti kaivaa ihan kaapista asti!

                                                                                    

Tämä pikku kukallinen paita syntyi pitkään kaapissa olleesta ohuesta puuvillasta (pitkässä säilytyksessä syntyneet vekit eivät silineet silitysraudan alla millään!). Uskon sen olevan kesällä miellyttävän vilpoinen. Välillä on kiva ommella ihan kangasta eikä vain trikoota. Kaava on jostain vanhasta Modasta. Modan kaavat ovat mielestäni mukavan yksinkertaisia. Tätä kaavaa kuitenkin hiukan muokkasin. Aluksi pusero oli hieman telttamainen ylläni, mutta kavensin sitä saumavaroista, joten taisi syntyä ihan pidettävä paita!

                                                                              

Tämä punainen laukku syntyi leikkaa ja ompele -tekniikalla. Aluksi kassi oli hieman muodoton ja mittasuhteiltaan outo, mutta hieman kulmikkuutta lisäämällä siitä syntyi ihan hyvä kuljetin työpaikan ja kodin välille. Kangas on Marimekolta, kassin suun saa kiinni KAM-nepillä.