Kunnon pakkastalvella lienee osuutensa siihen, että käsien ja jalkojen lämmikkeille on ollut tarvetta.

Kaikkea en ole kuitenkaan tehnyt itselleni, vaan lapaset ovat tilaustyö. Minua pyydettiin tekemään lämpimät lapaset hiihtokäyttöön, ja muuten sain käytännössä vapaat kädet. Sopivaa mallia mietinkin melko pitkään ja tähän malliin lopulta päädyin, langaksi valitsin Gjestalin Jannen. Kovin mieleiset lapaset ainakin olivat, toivottavasti myös lämpimät!

Oikealla olevat värikkäät sukat ovatkin itselleni Regian Kaffe Fassetin sukkalangasta. Värien annoin mennä tarkoituksella vinksin vonksin, mikä mielestäni kuuluu tuon langan luonteeseen. Käytössä ei ainakaan itseäni haittaa.

No, näistä miesten sukista teinkin sitten tarkoituksella keskenään samanlaiset :) Olen varsin tyytyväinen näihin sukkiin, vaikka kuvasta ei juuri minkäänlaista käsitystä saakaan. Väri kun on tumma ja joustava mallineule vetää sukkaa kasaan, mutta luonnossa näyttää hiukan paremmalta. Lankana sukissa on Gjestalin Maija.

Tälle yhdelle kämmekkäälle on oikeasti olemassa myös pari, mutta se toinen käsi oli kiinni kamerassa... Tein nämä itselleni Nalle-langasta tarkoituksenani käyttää niitä ohuitten sormikkaiden päällä lämmikkeenä.

Viime aikoina en ole ihan niin paljon ahkeroinut käsitöiden saralla, mitä ehkä olisin toivonut. Olen saanut aikaan vaan pieniä töitä, mutta niissä tietysti se hyvä puoli, että tulee joskus valmistakin. Suunnitelmia seuraavista projekteista on sen sijaan vaikka miten paljon, ja nähtäväksi jääkin, missä määrin suunnitelmani tulevat toteutumaan! :)