Nämä neuleet toistavat kaikki tavalla tai toisella aikaisempia töitäni tässä blogissa. Valokuvaus ei ole todellakaan vahvimpia puoliani, joten kuvien laatu on vähän niin ja näin.

Talven Novitassa ollut tunika on neulottu kaksinkertaisena samasta langasta kuin Minttumaari-huivini. Nagano-lankaa kun tuli syksyllä ostettua kilon pussi tarjouksesta. Tunikan kappaleet ehtivät jonkin aikaa odottaa valmiina, ennen kuin sain ommeltua sen kasaan. Tästä voi päätellä, ettei saumojen ompelu ole suosikkipuuhaani. :)

Puron Ruskan sävyissä neuloin kierrehuivin veljeni vaimolle, joka joululoman aikaan ihaili minun huiviani. Tämä on jo päässyt käyttäjälleen lämmikkeeksi talven pakkaskeleille.

Taannoiset aikeeni neuloa Purosta enemmänkin kävivät toteen. Tämän joustinneulepipon tein lahjaksi ystävälleni. Saamistani kommenteista päätellen pipo oli kovin mieleinen, niin mikäpä tekijällekään sen mukavempaa! :)

Lisää sukkia... Tarvitsen kenkiin mahtuvia villasukkia ja kun vielä tykkään niitä neuloakin, niin mikäs siinä! Ylemmät Kerttu-sukat ovat vanhaa kunnon Nalle-lankaa, alemmissa tutustuin saman paksuiseen Regian raitasukkalankaan ja niiden kohdalla poikkesin periaatteistani saada raidat täsmäämään. Raitavärit toistuivat niin pitkällä juoksulla ja lankaa oli vain kerä per sukka. Loppuviimeksi raidat menivätkin sitten melko lähekkäin, mutta en anna sen nyt häiritä. Jos kuitenkin häiritsee, korjaan asian seuraavissa sukissa - pidin nimittäin tästä langasta niin, että ostin sitä jo toisiinkin sukkiin.