Jos taas pitkästä aikaa laittaisi edes joitain kuvia. Pieniä töitä tosin ja kaikki omissa kuvissaan, koska mieluummin otan kuvat heti valmistuttuaan ja ne muutamat valmistuneet työt ovat menneet yleensä saman tien joko käyttöön tai lahjaksi. Syksyn aikana parit sukat ehtivät jo kummipojalleni käyttöön ennen kuin sain niistä edes kuvia otettua.

Tässä kahdet sukat ihan itselleni. Ylempien lanka on 7 veljestä ja malli talven Novitasta. Alemmat ovat ihan perussukat Nallesta, ja niissä kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni bambupuikkoja.

Nämä sukat menivät joululahjaksi nuorimmalle kummitytölleni. Varren ja jalkaterän päällisen mallineule on valepalmikkoa, lankana tällä kertaa Gjestalin Maija.

Tämän penaalin löysi joulupaketistaan taas vanhin kummityttöni. Penaali on neulottu Huopasesta ja huovutuksen jälkeen neulahuovutin siihen tuon sydänkoristeen. Syksyn Novitasta löytyi idea ja silmukkamäärä. Penaalin sisään oli hyvä kätkeä sitten jotain muuta... :)

Puro jatkaa solisemistaan itselleni tehdyissä huivissa ja pipossa. Huivin ohjehan on syksyn Novitasta ja pipoon sain vinkkiä Neulomosta. Näistä olisi kyllä saanut paremman kuvan käyttäjän päällä... Hiukan tuossa kuvassa itseäni häiritsee nuo huivin rullautuvat reunat, mutta käytössä ei haittaa.