Vihdoin pääsin tutustumaan Novitan Puro-lankaan, tosin minun kohdallani se on aikaisin... Monet Novitan langat kun ehtivät melkeinpä jo poistua markkinoilta, ennen kuin ehdin niistä mitään tekemään. Alkuun olin hiukan varauksellinen Puron suhteen, mutta halusin kuitenkin kokeilla ja loppujen lopuksi se oli ihan positiivinen tuttavuus. Mukava ja joutuisa neuloa, kun vauhtiin pääsi.

Nämä menivät kummitytölleni synttärilahjaksi. Hän selaili loppukesällä silloin melko tuoretta Novitaa, ja innostui Puro-baskerista. Syntymäpäivälahjaongelmani oli samalla hetkellä ratkaistu... Baskerin kaveriksi neuloin vielä samalta sivulta kaulahuivin samalla pitsimallilla.

Puron huopumista kokeilin virkkaamalla huivista ja baskerista jääneen langan patalapuiksi. Kerran aikaisemmin olen huovuttanut pesukoneessa huonolla menestyksellä, mutta tällä kertaa huovutus onnistui ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Jatkossa huovuttelen varmaan enemmänkin...

Itselleni tein Purosta tämän kierrehuivin, vaikka mielestäni se on tavallaan myös poncho. Malli tähänkin on syksyn Novitasta.

Todennäköisesti tulen neulomaan Purosta enemmänkin, mutta vielä en oikein tiedä, mitä. Aika näyttää :)