Aika menee ja vihdoin on jotain valmista täältäkin suunnalta.

Vihdoinkin tämä palaponcho on valmis. Se alkoi jo kaikessa yksinkertaisuudessaan kyllästyttämäänkin, joten välillä meni viikkoja, etten tähän neuleeseen koskenut lainkaan. Välitöinä syntyi seuraavia:

Loppukeväästä innostuin neulomaan tiskirättejä, jotka myös käytössä ovat osoittautuneet oikein käteviksi. Punaisten  malli löytyy tältä sivustolta www.knittingpatterncentral.com/directory/dishcloths.php.

Jotain olen sentään myös ommellut... Tässä on Marimekon markiisikankaasta ommeltu olkalaukku kummitytölleni. Mallin kehittelin saajan toiveiden mukaan. Laukussa on vetoketjukiinnitys ja vuori, jossa kännykkä- ja vetoketjutaskut.

Nämä neulatyynyt ovat valmistuneet sitten niistä langanlopuista :). Mallin löysin Novitan Neulomosta, ja ensimmäisen virkattuani niitä alkoi valmistua enemmänkin. Ihan näin montaa neulatyynyä en toki tarvitse, mutta lahjaksi ainakin menee muutama, osa mahdollisesti myös myyntiin hyväntekeväisyystarkoituksella.

Olen jo jonkin aikaa katsellut lankakorissani Novitan Spektri plus -lankaa. Sekin vaan tähteeksi jäänyttä ja siten lankaa oli aika vähän. Haaveilin siitä itselleni kämmekkäitä, ja alkuun luulin, että lanka ei niihin riitä. Päätin kuitenkin kokeilla ja riittihän lanka oikein hienosti, vieläkin vähän jäi. Varsinaista mallia mulla ei näihin ollut, ja lopputulokseen olen varsin tyytyväinen. Lämmittävät mukavasti käsiä viileinä syysaamuina!