Pari päivää sitten tieni eksyi kangaskauppaan, onhan niissä välillä pistäydyttävä vaikka omasta takaa löytyy ihan riittämiin kankaita. Palalaarista löytyi pieni pala ihanan tyttömäistä rusettitrikoota.

 

Ja palasta syntyi tyttösilleni kaksi paitaa, toinen koossa 74 ja toinen kokoa 110. Isompi halusi tavallisen t-paidan, pienemmän paitaan tuli rymppyä hihoihin ja miehustaan. Molempien kaavat otin Ottobrestä. Pienemmän paidan kaavalla olen ennenkin ommellut, mutta nyt jätin niskasta nepparihalkion pois. Aikaa paitojen valmistumiseen kesti n. 5 tuntia, jolloin myös laitoin ruuan ja ruokin lapset, laitoin pienemmän unille, join kahvit, imetin, potatin, järjestelin lastenhuoneen, valmistin, tarjosin ja syötin välipalan, leikin ja tein milloin mitäkin mitä kotiäidin arkeen kuuluu... aika nopeasti siis paidat syntyivät, kun ompelin sauman kerrallaan muulta puuhalta joutessain.

Hyvät tuli ja jäljelle trikoopalasta jäi muutama hassu riekale, joista ehkä juuri ja juuri voi barbielle saada tuubimekon tai kaksi.